Ondara WeissBier - Casa Dalmases
Ondara, una weissbier, suau, aromàtica i refrescant. Delicada amb textura cremosa i equilibrada.
De color pàl·lid i translúcida.
Amargor poc perceptible.
Alcohol: 4% vol. i Ibus: 11
S'han trobat 112 productes.
Ondara, una weissbier, suau, aromàtica i refrescant. Delicada amb textura cremosa i equilibrada.
De color pàl·lid i translúcida.
Amargor poc perceptible.
Alcohol: 4% vol. i Ibus: 11
Color: Groc pàl·lid, amb reflexos verdosos.
Nas: és molt afruitat i recorda a la varietat predominant, el Muscat, acompanyat d’aromes i gustos cítrics.
Boca: Té un agradable pas, amb un final molt fresc.
Acompanya perfectament plats d’estiu, pastes, amanides i plats de peix.
Temperatura òptima de servei entre 7º i 9º.
Com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual amb premsat a baixa pressió i fermentat a baixa temperatura. Un cop acabada la fermentació, el vi es manté en contacte amb les seves lies durant un període aproximat de 4 mesos.
Roella, una Red Ale, torrada, de color vermell coure molt característic, elaborada amb set maltes.
És una cervesa equilibrada, amb sabors torrats suaus.
Alcohol: 5,5% vol. i Ibus: 18
És el Pedro Ximénez recent nascut, pletòric. És l'únic que comercialitza Toro Albalá sense sotmetre'l abans a criança. Desprès de diversos tràfecs que permeten esclarificar-lo, s'envasa en ampolles de vidre clar per a que el consumidor pugui apreciar la seva densa tonalitat ataronjada.
Conservar en un lloc fresc i fosc. No té caducitat, fins i tot millora en ampolla amb el pas dels anys.
Temperatura de servei òptima entre 10º i 16º.
Color: té un color roig de capa suau.
Nas: aromes a fruita vermella madura i llaminadures.
Boca: destaca per la seva lleugeresa, amb un final rodó i golós.
Es recomana amb plats de carns lleugeres, pastes i formatges suaus i servir preferentment a uns 12ºC.
Com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual. En aquest cas, per realitzar la maceració carbònica necessitem que el raïm arribi sencer al celler. Per això, la verema es realitza amb caixes d’un màxim de 15kg. El raïm s’encuba sense trencar i es realitza una primera fermentació amb el gra sencer. Un cop passats uns 10 dies, es derrapa i es premsa per seguir amb una fermentació tradicional.
VISTA: Es tracta d'un vi clar, de color guinda molt intens amb suaus ribets caobes.
AROMES: En nas és molt fresc, amb un bon equilibri de fruita en el qual es fonen els tons làctics amb la fruita madura.
BOCA: El pas en boca és suau, però omplint el paladar d'equilibrats sabors en el qual es repeteixen les sensacions nasals. Es perceben les notes de fruita i els tanins fins, que contribuiran a allargar la vida d'aquest, tot i ser un vi jove.
MARIDATGE: És ideal per beure a copes i per acompanyar tapes amb pa i tomàquet.
Color: cirera d’ull de perdiu, amb tons violacis.
Nas: molt franc i intens, amb records de canyella i melmelada de fruites vermelles.
Boca: és suau, greixós, llarg i persistent, amb gust de fruites confitades, un lleuger toc de regalèssia, un final elegant i una lleugera acidesa molt equilibrada amb la seva estructura.
Ideal per aperitiu, pasta, arrós, peix, marisc. Servir Fresc (de 8ºC a 14ºC)
Maceració prefermentativa en fred a 8ºC durant vuit dies amb lleugers remuntatges per la extracció del color i les aromes varietals de la pell. Posterior fermentació alcohòlica a temperatura controlada fins un máxim de 20 ºC i fermentació maloláctica en barrica de roure francès.
Bruixa, una Pale Ale, rossa, de color daurat brillant, elaborada amb malts d’ordi i blat i llúpols nobles, amb aromes especiats i cítrics.
Alcohol: 5,5% vol. i Ibus: 25
De color cirera elegant sobre suaus fons morats, té un fi aroma floral que recorda certes flors com la mimosa i el lliri, complementada per matisos de fruita discrets (pruna, cirera ...).
Paladar untuós i equilibrat per a una bona evolució sensorial.
Color: color groc palla amb tons verdosos, el perlat és excel•lent, amb una persistent corona a la copa.
Nas: afruitat amb records de fruites blanques (pinya i pera), amb una aroma fina i subtil.
Boca: cava jove, fàcil de degustar però amb una forta personalitat.
Ideal per a servir a copes, també acompanya l'aperitiu, peix, arrós i marisc.
Elaboració del vi base: Fermentació a 15 ºC durant deu dies del most obtingut del premsat suau del raïm senser de cada varietat. Posterior coupage dels vins obtinguts. Elaboració del cava: Segona fermentació en ampolla a 14 ºC i criança en les mares durant divuit mesos mínim.
Aquelarre, una IPA de malt d’ordi, amb gust marcat, llupulada, aromàtica i amb cos.
De color ambre, amargor potenciada, integrada i amb una agradable persistència. Alcohol: 6% vol. i Ibus: 60
Color: rosat cirera intens amb ribet blavós, llàgrima viva i presència de carbònic residual.
En nas: Aromes de marcat caràcter varietal, amb component afruitat de fruites vermelles i negres (cirera, gerd, maduixa de bosc).
En boca: També és molt fresc i agradable. Final sec.