Mas de la Basserola ECO
Color: vermell intens, amb tons foscos.
Nas: molt desenvolupat aromàticament, amb matisos de cassís, figa i fruits del bosc entre molts d'altres.
Boca: gustativament és molt agradable i avellutat, amb una entrada càlida i un final subtil i afruitat que deixa entreveure matissos minerals del terrer.
Maridatge: Carns guisades, rostits d'aus, pastes, peixos blaus tant al forn com a la graella, arrossos, fumats, graellada de verdures, formatges tant curats com cremosos i pastís de formatge.
Breu descripció del procès de producció: verema manual duta a terme en caixes petites per a preservar la integritat del raïm, curta maceració de les pells amb el most, posterior descubat i fermentació en dipòsits inox a baixa temperatura.
Temperatura de servei: de 14 a 16ºc
Fitxa tècnica
- D.O.
- Pla de Manlleu
- Color
- Negre
- Varietat
- Merlot
- Any
- 2019
- Origen
- Celler Vives Grau
- Format
- 0.75L
- Alérgenos
- Conté sulfits
- Ecològic
- Sí
- Graduació
- 13.5%
- Característica
- Jove