Llista de productes: Mas de la Basserola

S'han trobat 3 productes.

Mostrant 1-3 de 3 productes(s)

Mas de la Basserola ECO

Color: Groc cristal·lí.

Nas: És un vi fresc i afruitat, amb aromes de pera madura, albercoc, fruites blanques i un toc de pinya i cítrics.

Boca: Fresc i elegant en boca.

Maridatge: Arrossos, peixos a la graella o al forn, fumats, mariscos, entrants suaus, aperitius i cuina mediterrània en general.

Collita manual de vinyes velles durant la darrera setmana de setembre, premsat suau i posterior fermentació de les primeres

fraccions del most amb llevadura autòctona. Reposat en dipòsits inox durant 2 mesos

abans de l'embotellat i posterior criança de 3 mesos en ampolla.

Temperatura de servei: Entre 12ºC i 9ºC.

Preu 9,90 €

Mas de la Basserola ECO

Color: vermell intens, amb tons foscos.

Nas: molt desenvolupat aromàticament, amb matisos de cassís, figa i fruits del bosc entre molts d'altres.

Boca: gustativament és molt agradable i avellutat, amb una entrada càlida i un final subtil i afruitat que deixa entreveure matissos minerals del terrer. 

Maridatge: Carns guisades, rostits d'aus, pastes, peixos blaus tant al forn com a la graella, arrossos, fumats, graellada de verdures, formatges tant curats com cremosos i pastís de formatge.

Breu descripció del procès de producció: verema manual duta a terme en caixes petites per a preservar la integritat del raïm, curta maceració de les pells amb el most, posterior descubat i fermentació en dipòsits inox a baixa temperatura. 

Temperatura de servei: de 14 a 16ºc

Preu 9,90 €

Mas de la Basserola ECO Brut Nature

De caràcter fresc i elegant, bombolla molt fina i ben integrada per la criança.

En nas destaca pels seus aromes suaus de pera, poma i codony, amb un final torrat de brioixeria i fruits secs amb tocs fumats.

En boca és molt mineral i fresc amb un pas cremós i molt agradable.

Maridatge: marida molt bé amb tota varietat de peixos i mariscos, arrossos de verdures i peix, risottos, rostits clàssics d'ànec i pollastre, rostit d'ànec amb naps de la Cerdanya, pa amb tomàquet pernil i embotits, fumats, formatges suaus i cremosos i postres com el pastís de formatge, xocolates, pans de pessic... i tota classe de reposteria.

Veremat manualment i posterior fermentació a baixa temperatura de les primeres fraccions del most amb llevat natural autòcton.

Temperatura de servei: entre 8 i 10ºc

Preu 8,35 €

Cistella

Tornar a la botiga

La cistella està buida.

 

Aquí tens algunes etiquetes populars:

El meu compte

El meu compte

Encara no tens compte?
Crear un compte
4