Mas de la Basserola ECO Brut Nature
De caràcter fresc i elegant, bombolla molt fina i ben integrada per la criança.
En nas destaca pels seus aromes suaus de pera, poma i codony, amb un final torrat de brioixeria i fruits secs amb tocs fumats.
En boca és molt mineral i fresc amb un pas cremós i molt agradable.
Maridatge: marida molt bé amb tota varietat de peixos i mariscos, arrossos de verdures i peix, risottos, rostits clàssics d'ànec i pollastre, rostit d'ànec amb naps de la Cerdanya, pa amb tomàquet pernil i embotits, fumats, formatges suaus i cremosos i postres com el pastís de formatge, xocolates, pans de pessic... i tota classe de reposteria.
Veremat manualment i posterior fermentació a baixa temperatura de les primeres fraccions del most amb llevat natural autòcton.
Temperatura de servei: entre 8 i 10ºc
Fitxa tècnica
- D.O.
- Pla de Manlleu
- Color
- Blanc
- Varietat
- Parellada - Macabeu
- Origen
- Mas de la Basserola
- Format
- 0.75L
- Ecològic
- Sí
- Graduació
- 11.5%
- Característica
- Jove